Firman förtjänar det bästa.

Välkommen till en värld av transportbilar där du bestämmer. Med en paketlösning från Mercedes-Benz är det du och ingen annan som bestämmer hur ditt bilägande ska se ut – och vad din transportbil ska kosta. Prova olika alternativ och upptäck vad som verkligen gör en skillnad i vår nya kalkylator.

Citan

Växer med uppgiften

Citan är vår kompakta skåpbil som sväljer överraskande mycket och är din smidiga partner i stan. Vi erbjuder fem olika kampanjmodeller med solida utrustningspaket. Välj mellan olika motorstyrkor, skåpstorlekar och om manuell eller automatväxellåda passar dig bäst.


Fr. 1.835 kr/mån


Vito

Visa vad du går för

Välj din favorit bland ett stort urval av kampanjbilar. Fram-, bak- eller fyrhjulsdrift? Kompakt, lång eller extralång? Oavsett ditt val får du en helgalvaniserad och välutrustad Vito som är byggd för att hålla dig igång.


Fr. 2.655 kr/mån


Nya Sprinter

Öka försprånget

Möt framtiden i vår största skåpbil. Den har en helt ny förarmiljö som bjuder på en bekväm och smart upplevelse. På pekskärmen – som självklart ingår – kan du styra ditt jobb. Säkerhets- och asisstanssystemen underlättar din vardag. Och du sitter som en kung. Dessutom till ett attraktivt pris.


Fr. 2.840 kr/mån


Erbjudandet gäller t o m 30.11.2019

fr. 1 835 kr/mån

Kontakta en säljare