NYA Sprinter.

ÖKA FÖRSPRÅNGET.
 

Provkör Nya Sprinter hos Bilstjärnan!
 

Ta chansen och upplev Nya Sprinter på riktigt. Utforska varje detalj på nära håll och hitta det utförande som passar dig bäst. Boka provkörning redan idag!
 

Upplev framtiden i Nya Sprinter
 

Möt framtiden - både visuellt och intellektuellt. I nya Sprinter möts du av en stor pekskärm där du styr det unika operativsystemet MBUX. Systemet har inte bara extrem 3D-grafik och touch-skärm, utan en intelligent röststyrning på svenska, som löpande lär känna ditt beteende som förare med hjälp av Artificiell Intelligens. MBUX lär sig dina rutiner och aktiviteter vid olika tidpunkter och kan därmed ge förslag på platser att navigera till eller personer att ringa. För sådan förare, sådan Sprinter. Redo att lära känna varandra?

Nya Mercedes Sprinter är kompatibelt med både Apple Car Play och Android Auto.
 

En bekväm och säker arbetsbil

Nya Sprinter bjuder på en sömlös upplevelse mellan vardag och arbete. Mercedes Sprinter är nämligen förvillande lik en personbil gällande både komfort och säkerhet. Missa inte de nya elstolarna i Sprinter som har samma typ av manövrering som personbilarna, med minnen för olika förares inställningar, så du alltid känner dig som hemma i din arbetsbil. För ökad trygghet och säkerhet visar backkameran sin bild i touchskärmen och 360°-kamera som tillval. Och för första gången i klassen kan du även få din Sprinter med avståndskännande farthållaren DISTRONIC, kurshållningsassistent och vägmärkesigenkänning.
 

En värld av digitala tjänster

Nya Sprinter levereras med Mercedes-Benz nya digitala infrastruktur för transportbilar – Mercedes PRO Connect. Systemet gör att det går att sköta ruttplanering och lokalisering för alla transportbilar i en vagnpark på distans. Om det så är en arbetsbil låg på bränsle eller en minibuss mitt uppe mellan olika transportuppdrag. Navigationen har tillgång till trafikdata i realtid och alla kartor uppdateras on-line. Det går också att låsa eller låsa upp bilen på distans med hjälp av en smartphone. En smidig digital tjänst - både för förare och ansvarige.

 

Framhjulsdrift till Nya Sprinter

Beställ nya Mercedes Sprinter framhjulsdrift. Något som är helt nytt för nya generationens Sprinter. Genom att addera framhjulsdrift till din nya Mercedes Sprinter skapar du en arbetsbil med 50 kg mer lastförmåga och ca 0,5 kubikmeter mer lastvolym jämfört med motsvarande bakhjulsdriven modell, samtidigt som lasthöjden sänks med 8 cm.

Nya Sprinter kommer i flera utföranden, läs mer om drivlinor och motorer för att hitta den version som passar dina uppdrag.

Erbjudandet gäller t o m 31.03.2019

Öka Försprånget

Kontakta en säljare