Höjdpunkter


Allt talar för nya EQC.

Med imponerande räckvidd, omfattande laddningsinfrastruktur och högsta säkerhetsnivå ger EQC en ny och fascinerande känsla av eldrift.

Bilden visar Mercedes-Benz EQC från sidan
 

417-374

40

0

Kilometer räckvidd på enbart el[1]. Minuter laddningstid på snabbladdstationer*. Gram CO2-utsläpp (blandad körning).

*Minimal laddningstid på offentlig DC-laddningsstation från 10 till 80 procent med matarspänning {400 volt}, ström {300 A}. Värdena gäller vid en batteristarts- och omgivningstemperatur på 23 grader Celsius med nytt batteri och utan extra sekundärförbrukare såsom stolsvärme, displayer och klimatanläggning.


 

Multimediesystem MBUX


Framtiden tillhör eldrift och mänsklig intuition.

Bilden visar instrumentbrädan på Mercedes-Benz EQC

Upplev en helt ny form av manövrering och visning: med naturlig, intuitiv röststyrning, läraktiga funktioner och tryckkänsliga touch-ytor. Allt är snyggt samlat i den högupplösta widescreen-panelen på instrumentbrädan. 

Design


En ny drivlina och en ny estetik.

Bilden visare exteriördesignen på Mercedes-Benz EQC

EQC utstrålar en fascinerande kombination av renhet, lugn och innovation. Den förkroppsligar det nya designspråket som förmedlar progressiv lyx.

Handplockade höjdpunkter:

  • Black panel-kylargrill
  • Lysdiodsband fram och bak
  • Widescreen-panel på instrumentbrädan 

Specifikationer


Översikt över alla uppgifter och fakta om EQC.

Bilden visar Mercedes-Benz EQC bakifrån

Att köra nästan utan motorljud och med mjuka accelerationer ger mersmak. Det är en upplevelse som knappt kan beskrivas med ord, däremot i siffror och fakta.

EQC 400 4MATIC: Strömförbrukning, kWh/100 km (blandad körning): 22,3-25; CO2-utsläpp, g/km (blandad körning): 0.[1] 

Säkerhet


Elektrisk körning med säkerhetsambitioner från Mercedes-Benz.

Bilden visar Mercedes-Benz EQC framifrån

Senaste generationens körhjälpssystem ger dig en avspänd och säker körupplevelse i EQC. I nödfall kan bilen reagera automatiskt och därmed avlasta föraren märkbart.

Handplockade höjdpunkter:

  • Förarassistentpaket
  • Parkeringspaket med 360°-kamerasystem
  • MULTIBEAM LED-strålkastare 

Hållbar mobilitet


Vårt bidrag till hållbar mobilitet.

Nya EQC präglas av en modern, ansvarstagande livsstil. Den nästan ljudlösa körupplevelsen är en fröjd inte bara för dem som åker i bilen. Du kan köra lokalt utsläppsfritt, och dessutom är nästan 100 komponenter tillverkade av förnybara råvaror.99 komponenter härstammar från 100 % hållbar produktion.

Sätesklädseln ”Sunnyvale” består av delvis återvunnet material och har tagits fram särskilt för nya EQC. Även flera förnybara råvaror såsom hampa, kenaf, ull, bomull, papper och naturgummi finner sin plats i EQC – eftersom alla bidrag räknas.

Erbjudandet gäller t o m 30.09.2020

EQC 400 4MATIC: Strömförbrukning, kWh/100 km (blandad körning): 22,3-25; CO2-utsläpp, g/km (blandad körning): 0.[1]

[1] De angivna värdena fastslogs i enlighet med det föreskrivna mätförfarandet. Det rör sig om ”WLTP-CO2-värdet” i den mening som avses i artikel 2 nr 3 genomförandeförordning (EU) 2017/1153. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. Strömförbrukningen har fastställts utifrån förordning 683/2008/EG. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar beroende på vald tillvalsutrustning och kan avvika från de slutgiltiga värdena för den beställda och levererade bilen.


Kontakta en säljare