NYA NISSAN JUKE

PRIS FRÅN 175.900 KR PRIVATLEASING FRÅN 2.599 KR/MÅN
 

VI BJUDER PÅ STORT ÖPPET HUS HELGEN 10-12 januari

Årets första modellpremiär firas givetvis med ett stort Öppet Hus. Välkommen in att vara bland de första som får provköra nya Nissan Juke - Crossover-coupén!
 

BOKA DIN PROVKÖRNING NU!

BOKA PROVKÖRNING LADDA NER PRISLISTA


 

COUPÉN SOM OCKSÅ ÄR EN SUCCÉ

Skarpa linjer, behagligt ljus, spännande designdetaljer, 19'' lättmetallfälgar och ett karakteristiskt flytande tak. Nya crossover-coupén Nissan JUKE har en effektiv aerodynamik som låter dig skära genom luften för bästa möjliga bränsleeffektivitet och en avslappnad åktur.  

Nya Nissan Juke framifrånNya Nissan Juke bakifrån  


LASTKAPABEL OCH REDO FÖR HELGÄVENTYR

Nya Nissan JUKE garanterar både nöje och ett praktiskt bilägande. Den är utformad för att du enklare ska kunna lasta i och ur och för att rymma breda, långa och skrymmande saker som flyttlådor och bagage. Den är lika anpassningsbar som du.

Nya Nissan Juke framifrån och från sidan


PERSONANPASSA DIN JUKE MED N-DESIGN

Vill du att din nya Nissan JUKE ska skilja sig från mängden ytterligare? Utrustningsnivå N-Design ger möjlighet till personanpassning och blir då valet för dig. Med extra snygga detaljer och en ännu elegantare interiör kommer din nya Nissan JUKE att bli helt rätt.

ÄNNU HÄFTIGARE MED EN 2-TONE KAROSSFÄRG

Med 8 olika tillgängliga 2-tone färgkombinationer för utrustningsnivå N-Design, är möjligheterna stora att hitta det perfekta valet. Välj din favoritfärg till tak, hajfensantenn och dekorlister för att din nya Nissan JUKE ska återspegla din stil perfekt.

Nya Nissan Juke interiör

VÄLKOMMEN IN!

Erbjudandet gäller t o m 31.03.2020

Nissan JUKE: Bränsleförbrukning WLTP blandad körning l/100 km: 5,9–6,4. CO2-utsläpp g/km: 135-145. *Privatleasingerbjudandet sker i samarbete med Nissan Finans och gäller ett begränsat antal lagerbilar. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans.  Kampanjen gäller fram till 31.03.2020 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella ändringar. Bilen på bilden är extrautrustad.

Från 175.900 kr eller privatleasing från 2.599 kr/mån

Kontakta en säljare