Bilförsäljare på bilstjärnan

ÄR DU VÅR NÄSTA BILSTJÄRNA?

Är du nyfiken på ett jobb inom bilbranschen? Vill du arbeta på bilstjärnan? Nedan kan du läsa om de tjänster som ligger ute, finns det inga tjänster kan du alltid skicka in en spontanansökan till info@bilstjarnan.se.

Fordonstekniker

Just nu är vi inne i ett intensivt skede med teknisk utveckling av såväl bilar som avancerade tjänster som kan underlätta kundens vardag. Vi satsar på framtiden och det är verkligen en spännande tid att jobba på Bilstjärnan AB.

Om tjänsten

Som tekniker får du arbeta med bland annat underhållsservice och reparationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av diagnos samt felsökning. Erfarenhet i systemen Kobra, Xentry och Consult är meriterande. Som verkstad specialiserad på Mercedes, Nissan och Maxus så har du full fokus på detta och kommer också att kontinuerligt utbildas.

Vem är du?

Som person är du biltekniskt intresserad. Du har alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt skapar goda kundrelationer, både interna och externa. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst två års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom arbetat med Mercedes, Nissan eller Maxus är det meriterande. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har god allmän datavana.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsmiljö med trevliga kollegor, korta beslutsvägar och möjlighet att påverka ditt arbete. Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av driv, integritet och hållbarhet. Utöver en marknadsmässig lön får du även friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vi tillämpar sex månader provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning.

Tror du tjänsten passar dig

Skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Verkstadschef Björn Bergman på 023-783112 eller maila till Bjorn.bergman@bilstjarnan.se.