Uppdaterat 21/12


VIKTIG INFORMATION
 

Vi på Bilstjärnan ser allvarligt på den senaste tidens dystra nyheter kring smittspridningen Covid-19 i Sverige.

I samband med att Regeringen och Folkhälsomyndigheten gått ut med skarpare restriktioner så har vi därför tagit ett beslut kring vår egen verksamhet.

Detta innebär att vi inte kommer att ha vår anläggning fysiskt öppet under jul-, mellandagar och nyår detta år. I de fall vi tidigare hunnit kommunicera öppettider för jul, mellandagar och nyår så ber vi om ursäkt. Dessa gäller inte längre.
 

Att vi hör vad myndigheterna säger, och att vi därför håller dörrar och portar stängda, innebär däremot inte att vi inte är anträffbara. Under ordinarie öppettider kommer du att, precis som vanligt, kunna ringa eller mejla in och få hjälp av en säljare via antingen mejl, telefon eller videosamtal.

Är det någonting du undrar om våra kampanjer, leveransstatus eller om du bara vill ha en demonstration av en modell på distans så når ni oss som vanligt på 023-78 31 00 eller info@bilstjarnan.se


Gäller det istället ett verkstads- eller serviceärende så är det också ovan och mejladress som gäller.

Våra servicerådgivare och reservdelspersonal är redo att ta emot din förfrågan digitalt eller per telefon.
 

Missförstå oss rätt – Vi vill hålla både bilhallen och verkstaden och öppen. Vi ses allra helst ansikte mot ansikte.

Men vi ser detta som en möjlighet att göra vad som är rätt i det stora hela och hjälpa till att begränsa smittspridningen så mycket som vi har möjlighet till.
 

Vi håller anläggningen fysiskt stängt 24/12-4/1.
 

Förhoppningsvis innebär detta inte alltför stort besvär för er och vi hoppas att vi har er förståelse.

God Jul och Gott Nytt År!

Ta hand om er! ❤️


 
 

Mot bakgrund av vad som händer i vår omvärld med anledning av Coronaviruset covid-19 så vill vi informera er kunder om hur vi agerar i dessa tider.

Vår högsta prioritet är att säkerställa tryggheten för både er, våra kunder, och våra anställda. Vi har givetvis vidtagit alla de försiktighetsåtgärder som rekommenderas från Folkhälsomyndigheten.

I nuläget håller all vår verksamhet ordinarie öppettider – både vad gäller försäljning och verkstäder.

All personal är dock noga informerad om att de ska stanna hemma vid minsta symtom, vilket kan komma att innebära att det är längre telefonköer än vanligt, att vi kan ta lite längre tid än vanligt på oss att svara på mejl och i enstaka fall också en verkstadstid som behöver bokas om.

Vi arbetar givetvis hårt för att det ska bli så liten påverkan som möjligt, men ber er ha överseende med att det ändå kommer kunna innebära en del fördröjning i vissa led.

Våra säljare står också redo att hjälpa till via telefon, mejl och även videosamtal.

Så även om dessa är märkliga tider så gör vi det bästa vi kan för att det ska märkas så lite som möjligt.