• Mathems nya Mercedes Sprinters först i landet med avgasfri kyla.

  I veckan var det premiär för de nya transportbilar som kommer att köra ut Mathems leveranser till  svenska hushåll. Liksom tidigare är basen Mercedes-Benz Sprinter men nu är bilarna försedda med helt unika kylaggregat som drivs av batterier och kan ge helt utsläppsfri kyla.

  Läs mer

 • Säljstart för Mercedes-Benz A-Klass som laddhybrid med 7 mil räckvidd

  Nu är det svensk säljstart för Mercedes-Benz kompakta A-Klass som plug-in hybrid. Det är den första plug-in hybriden i märkets kompaktklass och räckvidden enligt NEDC beräknas till 7-7,5 mil. De svenska priserna börjar på 399.900 kr och bilen uppfyller dagens krav på miljöbilsbonus.

  Läs mer

 • ​Säljstart för eldrivna Mercedes-Benz eVito i Sverige

  Nu är det svensk säljstart för Mercedes-Benz helt eldrivna transportbil eVito. Räckvidden på upp till 15 mil vilket gör den perfekt för utsläppsfria uppdrag i stadstrafik. De svenska priserna börjar på 460.200 kr + moms.

  Läs mer

 • Svenska priser klara för Mercedes-Benz nya kompakt-suv.

  Nu är de svenska priserna klara för Mercedes-Benz nya kompakta och rymliga suv GLB. Bilen som går att få med sju sittplatser kommer att kosta från 358.900 kronor.

  Läs mer

 • Mercedes kommer med ny Citan med eldrift

  Mercedes-Benz fortsätter sitt arbete i den kompakta skåpbilsklassen och kommer att presentera en helt ny Citan. Den nya modellen lanseras även med eldrift och liksom den nuvarande kommer den att utvecklas tillsammans med Renault-Nissan-Mitsubishi.

  Läs mer

 • Mercedes-Benz EQV: Världspremiär för första eldrivna minivanen i premiumklassen

  Nu är det premiär för Mercedes-Benz EQV. Världens första helt eldrivna MPV/minivan i premiumsegmentet. Bilen har ett 90 kWh batteri som ger en räckvidd på 405 km och som kan snabbladdas 10 – 80 % på under en timme.

  Läs mer

 • Mercedes-Benz Trucks årets generalagent för andra året i rad

  I den årliga GA-enkäten bedömer de svenska bilåterförsäljarna de olika märkenas generalagenter. I 2019 års enkät utses Mercedes-Benz Trucks till ”Årets Generalagent för lastbilar” för andra året i rad.

  Läs mer

 • Svenska priser klara för eldrivna Mercedes-Benz EQC

  Nu är de svenska priserna klara och försäljningen av Mercedes-Benz första helelektriska bil under det nya varumärket EQ kan börja. Priserna på EQC 400 4MATIC börjar på 798.900 kronor med mycket omfångsrik utrustning.

  Läs mer

 • ​Svenska priser för nya Mercedes-Benz CLA Coupé

  De svenska priserna för nya generationen av Mercedes-Benz kompakta 4-dörrarscoupé CLA är klara. Bilen, som bland annat har det röststyrda infotainmentsystemet MBUX och självkörande funktioner, får en prislapp som börjar på 285.900 kr.

  Läs mer

 • Mercedes levererar första elektriska transportbilen till svenska kunder

  Budcompaniett blir den första kund som tar den helt nya eldrivna transportbilen Mercedes-Benz eVito i bruk på svensk mark. Långsiktiga miljömässiga vinster lockar. Bilarna levereras av Upplands Motor, som är återförsäljare för Mercedes-Benz.

  Läs mer

 • ​Concept EQV: eldriven businessclass för hela familjen.

  Mercedes-Benz Concept EQV som visas på bilsalongen i Geneve, är världens första eldrivna MPV i premiumklassen. Den 8-sitsiga konceptbilen med 40 mil räckvidd och snabbladdning är dock inte bara en framtidsvision. Redan på IAA-mässan i Frankfurt i höst kommer en produktionsklar version att visas upp.

  Läs mer

 • Livesändning av Mercedes-Benz presskonferens i Geneve den 5 mars.

  Torsdag den 7 mars öppnar bilsalongen i Geneve för allmänheten, men redan på tisdag den 5 mars är det dags för Mercedes-Benz att hålla sin stora presskonferens. Presskonferensen kommer att livesändas på Mercedes me media där man själv kan välja kameravinklar och ladda hem högupplösta bilder från alla TV-kamerorna.

  Läs mer