• Premiär för nya EQS. Eldriven ultralyx från Mercedes-EQ med 77 mil räckvidd

  Nya EQS är eldriven ultralyx från Mercedes-EQ. Räckvidd på upp till 77 mil, laddkapacitet på upp till 200 kW och upp till 500 hk (385 kW) effekt.

  Läs mer

 • Fitness Brands kör Mercedes-Benz över hela linjen

  Gymleverantören Fitness Brands har bytt ut alla sina tjänstebilar mot laddhybrider från Mercedes-Benz.

  Läs mer

 • Svenska priser för Mercedes-Benz nya C-Klass. Säljstart nu

  Nu är de svenska priserna för helt nya Mercedes-Benz C-Klass klara. Den som väljer en C 200 Sedan i välutrustat SE-Edition utförande får betala 399.900 kronor. Kombi kostar 10.000 kronor extra. De första bilarna kommer i sommar och då blir det också säljstart för fler modeller.

  Läs mer

 • Ny försäljningsdirektör för Mercedes-Benz personbilar i Sverige och Danmark

  Mercedes-Benz har utsett 44-årige Martin Lindell till ny försäljningsdirektör för Mercedes-Benz personbilar i Sverige och Danmark från och med den 1 juli 2021.

  Läs mer

 • Helt ny Mercedes-Benz C-Klass visad - alltid elektrifierad

  Nu har en helt ny version av Mercedes-Benz C-Klass visats. Samtliga modeller att vara elektrifierade i någon form. I sommar kommer den till Sverige.

  Läs mer

 • Rikke Hamilton tar sig an nya utmaningar

  Rikke Hamilton, försäljningsdirektör Mercedes-Benz personbilar Sverige och Danmark, lämnar företaget för nya utmaningar utanför Mercedes-Benz.

  Läs mer

 • Priserna klara för Mercedes-Benz eldrivna kompakt-suv.

  Bara någon vecka efter premiärvisningen är de svenska priserna klara för nya eldrivna Mercedes-Benz EQA. Den första versionen som släpps är den välutrustade SE Edition som kostar 529.900 kronor före avdragen miljöbonus.

  Läs mer

 • Ny plattform för nästa generations eldrivna Sprinter

  Knappt har eldrivna versionen av Mercedes-Benz Sprinter börjat säljas förrän en helt ny plattform för nästa generation presenteras - Electric Versatility Platform. Den nya lösningen är uppbyggd i moduler som gör det möjligt att leverera eSprinter även i flak- och chassimodeller.

  Läs mer

 • Söderhamn får stor verkstad för Mercedes-Benz last- och transportbilar

  Den 1 februari blev Söderhamns Buss & Truck (SBT) auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz last- och transportbilar. Verkstaden som är den största i sitt slag längs Norrlandskusten har 35 tekniker och plats för 12 fordon samtidigt.

  Läs mer

 • Nya eldrivna Mercedes-Benz EQA visad

  Nu har Mercedes-Benz visat sin helt nya eldrivna instegsmodell - EQA. EQA är en suv i kompaktklassen med en räckvidd på mer än 42 mil. Elförbrukningen ligger på bara ca 1,8 kWh per mil.

  Läs mer

 • ​Spännande 2021 för Mercedes-Benz lastbilar i Sverige

  eldrivna eActros ska nå svenska kunder och samtidigt satsar man på att lansera såväl nya produkter som tjänster.

  Läs mer

 • 1,4 meter bred skärm i nya Mercedes-Benz EQS

  Mercedes-Benz kommande eldrivna och teknikspäckade lyxbil EQS får en gigantisk och intelligent skärm: MBUX Hyperscreen. Med en bredd på 1,4 meter (!) gör denna att hela bilens instrumentpanel i praktiken blir en storbilds-TV i bilen.

  Läs mer