Snart byter vi namn till Mobility Motors Group!

personal_bilstjärnan

Snart byter vi namn till Mobility Motors Group!

Sedan 2014 har vi varit en av Dalarnas ledande bilaktörer. Från start har vi varit en del av Mobility Motors Group koncernen. Mobility Motors Group är ett familjeägt företag som grundades 2005. Idag har vi tio anläggningar runt om i landet och representerar lika många nybilsmärken.

Måndagen den 20 december 2021 introducerade vi vår nya visuella identitet till marknaden. Genom namnbyte och ny visuell identitet förenas hela Mobility Motors Group. Med ett nytt formspråk som speglar koncernen grafiskt och sätter ton för samtlig kommunikation.

Vad innebär förändringen för mig som kund?

Som en värdefull kund till oss kan du känna dig trygg med att vi ytterligare kommer att stärka vårt erbjudande för att möta dina förväntningar och ditt behov. Du kommer inte att märka av några skillnader i våra befintliga tjänster eller personal och vi kommer att fortsätta arbeta tillsammans som tidigare, inte heller dina nuvarande avtal förändras. Vi är fortfarande samma trevliga personal, i samma lokaler och erbjuder samma tjänster!

Vårt organisationsnummer kvarstår och fakturor betalas som tidigare. Mer information kommer när namnändringen är färdigställd. 

Frågor eller funderingar?

Vid eventuella frågor eller funderingar kontakta platschef Stefan Strand via mail eller telefon på 023783122.