Förbeställ din nya Nissan LEAF idag

Boka din före alla andra

Exklusiv och begränsad upplaga

Förbeställ den exklusiva versionen, Leaf 2.ZERO, som släpps i begränsad upplaga, före alla andra!
Den kommer i karossfärgerna Spring cloud och metallic Black och med de helt nya Intelligent Mobility-tjänsterna e-Pedal och ProPILOT.

Något du aldrig hade kunnat föreställa dig

En 100 % eldriven drivlina innebär omedelbar acceleration som ger dig ett härligt tryck bakåt i sätet. Det roliga fortsätter med Nissans innovativa e-Pedal, som låter dig gasa och bromsa med bara en pedal. Med batteriet placerat under golvet blir bilens tyngdpunkt låg, vilket förhöjer körupplevelsen och ger en otrolig stabilitet när du vider på ratten. När Nya Nissan LEAF dessutom har en räckvidd på upp till 378 kilometer* ökar spänningen mer än någonsin tidigare.

Nya Nissan LEAF är en 100 % eldriven bil

Färdas längre med nya Nissan LEAF, som har allt du behöver i en bil. Känn dig tryggare, mer ansluten och njut av en spännande körupplevelse i en elbil som gör det enkla enastående.

Nya Nissan LEAF med en djärv design visad framifrån, vid körning på motorväg

En ny och djärvare look

Nya Nissan LEAF är en elbil som är lika spännande att se på som den är att köra. Den har skarpa linjer, en dynamisk front samt en unik, flerdimensionell transparent blå grill och en signaturdesign med flytande tak. Denna moderna halvkombi, med 5 sittplatser och ett bagageutrymme på 435 lit, erbjuder mångsidigheten du behöver för att klara vardags- och fritidsaktiviteter.

Teknologi som fascinerar

Nya Nissan LEAF har några av de mest avancerade funktionerna som någonsin har erbjudit, vilket gör det enklare än någonsin att hålla dig uppkopplad.

New Nissan LEAF interior showing dash and close up of shifter

Erbjudandet gäller t o m 28.02.2018

375.500 kr

Kontakta en säljare